KINESITHERAPIE TIELT 'Behandeling door Beweging'

 

Kinesitherapie Tielt, een moderne praktijk in het centrum van de stad Tielt

Adres:

KINESITHERAPIE TIELT

Sofie Barbier

Bruggestraat 2

8700 Tielt

 

 

Telefoon:

+32 472 23 45 19 (GSM)

+32 51 40 66 88 (Praktijk)

 

 

Een afspraak maken?

In mijn praktijk werk ik enkel op afspraak.

 

Gelieve bij de eerste afspraak uw doktersvoorschrift met diagnose en klevertje van de mutualiteit mee te brengen. Doktersverslagen, RX, echo, MRI, CT-scans en hun resultaten mogen ook altijd meegebracht worden zodoende een beter beeld te krijgen over de klachten.

Indien er nog een diagnose dient te gebeuren, kan u gerust langskomen voor een consultatief kinesitherapeutisch onderzoek. Tijdens dit onderzoek wordt een uitgebreide anamnese afgenomen waarin wij informeren naar de klachten die zich voordoen. Met de verzamelde gegevens voeren wij een manueel onderzoek uit om tot een kinesitherapeutische diagnose te komen. Indien nodig wordt u nadien terug doorverwezen naar een huisarts voor verdere onderzoeken en/of begeleiding.

 

De praktijk ligt heel centraal gelegen in het centrum van Tielt en is daardoor vlot bereikbaar met de auto, fiets en te voet. Er is ook een mogelijkheid tot parkeren dicht bij de praktijk, o.a. in de Bruggestraat, Kerkstraat, Peperstraat, Tramstraat en Generaal Maczekplein.

(Let op: parkeergebied blauwe zone).

 

Huisbezoeken worden enkel uitgevoerd in Tielt. (en eventueel regio's op weg naar omliggende gemeenten zoals Schuiferskapelle, Aarsele, Kanegem, Ruiselede, Pittem en Meulebeke)

 

 

Hoe afrekenen?

De betaling binnen deze praktijk gebeurt altijd na een aantal beurten of aan het einde van een reeks beurten voorgeschreven door de dokter. Deze betaling gebeurd cash of via overschrijving. Het getuigschrift bestemd voor de mutualiteit of verzekeringsinstelling wordt pas meegegeven na betaling. Bij een vorm van nalatigheid zal u een herinnering tot betaling krijgen en indien nodig zal er via gerechtelijke weg geïnd worden.

 

 

Annulatie van de afspraak?

Indien u verhinderd bent, op eender welke manier, om op uw afspraak aanwezig te zijn, vraag ik u tijdig (minstens 12uur op voorhand) te annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen conform de wetgeving.

 

Volg mij ook op Facebook 'Kinesitherapie Sofie Barbier'

Op deze pagina vind je dagelijkse/wekelijkse nieuwtjes. Artikels, tips en advies op maat van de patiënt en zijn problematiek.

Behandeling in de praktijk en/of aan huis. Telkens op afspraak.

 

KINESITHERAPIE TIELT

'Behandeling door Beweging'

 

Sofie Barbier

Bruggestraat 2, 8700 Tielt

Tel: +32 472/23 45 19

sofie_barbier@hotmail.com

Copyright © All Rights Reserved