Adres:

KINESITHERAPIE TIELT

Sofie Barbier

Deinsesteenweg 1b

8700 Tielt

Telefoon:

+32 472 23 45 19 (GSM)


E-mail:

sofie_barbier@hotmail.com


Ondernemingsnummer:

BE0740 539 471

RIZIV nummer:

5/38974/55/527

Een afspraak maken?

In mijn praktijk werk ik enkel op afspraak.


Gelieve bij de eerste afspraak uw doktersvoorschrift met diagnose en klevertje van de mutualiteit mee te brengen. Doktersverslagen, RX, echo,  MRI, CT-scans en hun resultaten mogen ook altijd meegebracht worden zodoende een beter beeld te krijgen over de klachten.

Indien er nog een diagnose dient te gebeuren, kan u gerust langskomen voor een  consultatief  kinesitherapeutisch onderzoek. Tijdens dit onderzoek wordt een uitgebreide anamnese afgenomen waarin wij informeren naar de klachten die zich voordoen. Met de verzamelde gegevens voeren wij een manueel onderzoek uit om  tot een kinesitherapeutische diagnose te komen. Indien nodig wordt u nadien terug doorverwezen naar een huisarts voor verdere onderzoeken en/of begeleiding.


De praktijk ligt centraal gelegen in het centrum van Tielt en is daardoor vlot bereikbaar met de auto, bus, fiets en te voet. Er werd een privéparking voorzien vlak voor de praktijk zodat jullie vlot en dichtbij kunnen parkeren.


Huisbezoeken worden enkel uitgevoerd in Tielt. (en eventueel regio's op weg naar omliggende gemeenten zoals Schuiferskapelle, Aarsele, Kanegem, Ruiselede, Pittem en Meulebeke)Status?

Alle therapueten binnen deze praktijk zijn geconventioneerd.


Hoe afrekenen?

De betaling binnen deze praktijk gebeurt altijd na een aantal beurten of aan het einde van een reeks beurten voorgeschreven door de dokter. Deze betaling gebeurd cash of via overschrijving. Het getuigschrift bestemd voor de mutualiteit of verzekeringsinstelling wordt pas meegegeven na betaling. Bij een vorm van nalatigheid zal u een herinnering tot betaling krijgen en indien nodig zal er via gerechtelijke weg geïnd worden.Annulatie van de afspraak?

Indien u verhinderd bent, op eender welke manier, om op uw afspraak aanwezig te zijn, vraag ik u tijdig (minstens 12uur op voorhand) te annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen conform de wetgeving.


Volg  mij ook op Facebook 'Kinesitherapie Sofie Barbier'

Op deze pagina vind je dagelijkse/wekelijkse nieuwtjes.  Artikels, tips en advies op maat van de patiënt en zijn problematiek.

Kine Tielt